products

COPD-het Ventilator van de Behandelingsthuiszorg

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Micomme
Certificering: CE
Modelnummer: P1
Min. bestelaantal: 50 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 34*24*20CM/unit
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 700 eenheden/dag
Gedetailleerde informatie
modus: CPAP, S, T, S/T, DE BTW, PC Drukwaaier: 430cm H2O
Max. Verrichtingsdruk: 30 cm H2O Stijgingstijd: 1-6 NIVEAUS (S, T, S/T)
Bevochtiging: 1-5 niveaus (113 aan 185°F/23 aan 85°C) Hellingstijd: 0 tot 45 min (van 5 minuten toename)
Hoog licht:

COPD-het Ventilator van de Behandelingsthuiszorg

,

COPD-Behandelings thuis ventilator

,

De Thuiszorgventilator van Ce COPD


Productomschrijving

Micommecopd oplossing

 

Beschrijving

Wordt de huis Niet-invasieve ventilatie (NIV) met Positieve luchtwegdruk met twee niveaus (BiPAP) algemeen gebruikt die patiënten aan het ziekenhuis worden toegelaten met scherpe hypercapnic ademhalingsmislukking (AHRF) secundair te behandelen aan een scherpe verergering van chronische obstructieve longziekte (AECOPD).

 

 

Huisinitiatie van Chronische Niet-invasieve Ventilatie in Patiënten met COPD zoals Veilig maar Goedkoper dan In-Hospital Initiatie. De huis-initiatie van chronische niet-invasieve ventilatie (NIV) in patiënten met chronische obstructieve longziekte (COPD) met chronische hypercapnic ademhalingsmislukking (CHRF) werd getoond zo veilig om te zijn zoals in-hospital initiatie, en drukte kosten door over 50%.

 

Toepassing

De dyspnoe, de meesten van hen is toe te schrijven aan hart of longvoorwaarden. Uw hart en longen zijn betrokken bij het vervoeren van zuurstof aan uw weefsels en het verwijderen van kooldioxide, en de problemen met één van beiden van deze processen beïnvloeden uw ademhaling.

 

Lung Parenchyma, het is het gedeelte van de long betrokken bij gasoverdracht - de alveolen, de alveolare buizen en de ademhalingslongpijptakjes. Nochtans, omvatten sommige auteurs andere structuren en weefsels binnen de definitie. Er is dyspnoe onbeweeglijk en verergerd door inspanning en droogt hoest.

 

Voordeel

CPAP-de wijze, de patiënt heeft sterke spontane ademhaling, en het ventilator verstrekt dezelfde druk in zowel inspiratorische als uitademingsfasen om geduldige open te helpen de luchtroute.

 

S de wijze, wordt het ventilator teweeggebracht door de patiënt. IPAP en EPAP worden autonoom verstrekt, en van de patiëntencontrole de ademhalingssnelheid en van I/E verhouding en inspiratorische tijd.

 

T wijze, Zwak spontaan ademhaling of onvermogen om spontane ventilatie in werking te stellen. Volledige controle van de ademhaling van de cliënt en controle van IPAP, EPAP, BPM, en inspiratorische tijd.

 

S/T de wijze, wanneer de ademhalingssnelheid minder dan reservebpm is, de s-wijze werkt. Wanneer de ademhalingssnelheid meer dan reservebpm is, werkt de t-wijze.

 

De BTW de technologie van de volumeverzekering, het kan progressieve druk schatten en automatisch verstrekken door de verandering van uitademvolume patiënten te controleren, en automatisch het uitademvolume patiënten waarborgen, om de niet-invasieve ventilatiebehandeling van lichte uitademvolumegebruikers effectief te ontmoeten.

 

PC, wordt het hoofdzakelijk gebruikt voor patiënten met hoge ademhalingssnelheid, lage uitademvolume en hypoxemia.

 

 

 

 

 

COPD-het Ventilator van de Behandelingsthuiszorg 0

 

Specificaties

 

Model P1
Wijze CPAP, S, T, S/T, DE BTW, PC

Drukwaaier

(cmH2O)

4-30
Max. Verrichtingsdruk 30 cmH2O
Druknauwkeurigheid ±0.2 cm H2O
Stijgingstijd 1-6 NIVEAUS (S, T, S/T)

COMF

drukhulp

1-3 niveaus
Bevochtiging 1-5 niveaus (113 aan 185°F/23 aan 85°C)
Hellingstijd 0 tot 45 min (van 5 minuten toename)

Gegevensopslag

capaciteit

8G USB-schijf
Gewicht 1,72 kg
Beteken geluidsniveau ≤30 dB

 

Contactgegevens
Ellen He

Telefoonnummer : +86 19976966601

WhatsApp : +8613808499142