products

COPD-de Machine/het Huisgezondheidsventilator van Therapie niet Invasieve Cpap

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Micomme
Certificering: CE
Modelnummer: T5
Min. bestelaantal: 50 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 34*24*20CM/unit
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 700 eenheden/dag
Gedetailleerde informatie
Wijze: CPAP, S, T, S/T, DE BTW Drukwaaier: 430cm H2O
Max. Verrichtingsdruk: 30 cm H2O Stijgingstijd: 1-6 NIVEAUS (S, T, S/T)
Bevochtiging: 1-5 niveaus (113 aan 185°F/23 aan 85°C) Hellingstijd: 0 tot 45 min (van 5 minuten toename)
Hoog licht:

COPD-Machine van Therapie de niet Invasieve Cpap

,

COPD-de Gezondheidsventilator van het Therapiehuis


Productomschrijving

Micommecopd oplossing

 

Beschrijving

Is de huis Niet-invasieve ventilatie (NIV) meer en meer gebruikt in stabiele chronische obstructieve longziekte (COPD) met chronische hypercapnic ademhalingsmislukking (CHRF). COPD-de Therapie moet u helpen gemakkelijker ademen en u krijgen terug naar uw regelmatige activiteiten. Als COPD uw ademhaling beïnvloedt, zult u gewoonlijk gegeven worden een inhaleertoestel, is dit een apparaat dat direct geneeskunde in uw longen levert aangezien u binnen ademt.

Obstructieve slaapapnea.

 

 

Verwijst de huis Niet-invasieve ventilatie (NIV) naar de verlening van verluchtingssteun door de hogere luchtroute van de patiënt gebruikend een masker of een gelijkaardig apparaat dat grote die waaier van interfaces voor huisgebruik en uitademingsdiehaven worden ontworpen normaal in masker wordt gebouwd is.

 

Toepassing

De chronische Obstructieve Longziekte, het is een type van obstructieve die longziekte door ademhalingsproblemen op lange termijn en slechte luchtstroom wordt gekenmerkt. De belangrijkste symptomen omvatten dyspnoe en hoest met sputumproductie. COPD is een progressieve ziekte, betekenend na verloop van tijd typisch verergert het.

 

De dyspnoe, de meesten van hen is toe te schrijven aan hart of longvoorwaarden. Uw hart en longen zijn betrokken bij het vervoeren van zuurstof aan uw weefsels en het verwijderen van kooldioxide, en de problemen met één van beiden van deze processen beïnvloeden uw ademhaling.

 

Voordeel

CPAP-de wijze, de patiënt heeft sterke spontane ademhaling, en het ventilator verstrekt dezelfde druk in zowel inspiratorische als uitademingsfasen om geduldige open te helpen de luchtroute.

 

S de wijze, wordt het ventilator teweeggebracht door de patiënt. IPAP en EPAP worden autonoom verstrekt, en van de patiëntencontrole de ademhalingssnelheid en van I/E verhouding en inspiratorische tijd.

 

T wijze, Zwak spontaan ademhaling of onvermogen om spontane ventilatie in werking te stellen. Volledige controle van de ademhaling van de cliënt en controle van IPAP, EPAP, BPM, en inspiratorische tijd.

 

S/T de wijze, wanneer de ademhalingssnelheid minder dan reservebpm is, de s-wijze werkt. Wanneer de ademhalingssnelheid meer dan reservebpm is, werkt de t-wijze.

 

De BTW de technologie van de volumeverzekering, het kan progressieve druk schatten en automatisch verstrekken door de verandering van uitademvolume patiënten te controleren, en automatisch het uitademvolume patiënten waarborgen, om de niet-invasieve ventilatiebehandeling van lichte uitademvolumegebruikers effectief te ontmoeten.

 

COPD-de Machine/het Huisgezondheidsventilator van Therapie niet Invasieve Cpap 0

 

Specificaties

 

Model T5
Wijze CPAP, S, T, S/T, DE BTW

Drukwaaier

(cmH2O)

4-30
Max. Verrichtingsdruk 30 cmH2O
Druknauwkeurigheid ±0.2 cm H2O
Stijgingstijd 1-6 NIVEAUS (S, T, S/T)

COMF

drukhulp

1-3 niveaus
Bevochtiging 1-5 niveaus (113 aan 185°F/23 aan 85°C)
Hellingstijd 0 tot 45 min (van 5 minuten toename)

Gegevensopslag

capaciteit

8G USB-schijf
Gewicht 1,72 kg
Beteken geluidsniveau ≤30 dB

 

Contactgegevens
Ellen He

Telefoonnummer : +86 19976966601

WhatsApp : +8613808499142