products

4~20cm H2O Bevochtigde Ademhalingsventilator voor Huisgebruik

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Micomme
Certificering: CE
Modelnummer: CPAP A25
Min. bestelaantal: 50 eenheden
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 39*25*25CM/unit
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 5000 eenheden/week
Gedetailleerde informatie
Wijze: CPAP, Autocpap Drukwaaier: 4~20cm H2O
Oorsprong: CHINA COMF-drukhulp: 1-3 niveaus
Bevochtiging: 1-5 niveaus (113 aan 185°F/45 aan 85°C) De capaciteit van de gegevensopslag: >1 jaar, Micro- SD-geheugenkaart 4G
Hoog licht:

Bevochtigde ademhalingsventilator voor huisgebruik

,

20cm H2O ademhalingsventilator voor huisgebruik

,

20cm H2O persoonlijke ventilator voor huisgebruik


Productomschrijving

De oplossing van Apnea van de Micommeslaap

 

Beschrijving

De niet-invasieve ventilatie (NIV) is de levering van zuurstof (ventilatiesteun) via een gezichtsmasker en daarom het elimineren van de behoefte van een endotracheal luchtroute. NIV bereikt vergelijkende fysiologische voordelen aan conventionele mechanische ventilatie door het werk te verminderen van ademhaling en gasuitwisseling te verbeteren.

 

Is de huis Niet-invasieve mechanische ventilatie (NIV) om het even welke vorm van verluchtingssteun zonder een endotracheal buis. NIV werd oorspronkelijk gebruikt in patiënten met scherpe ademhalingscompromissen of verergeringen van chronische ademhalingsziekten, als alternatief voor de endotracheal buis.

 

Toepassing

Dik gemaakte weefsels en extra vette opslag rond de luchtroute. De ontspannen spieren nemen extra ruimte op, en dientengevolge, wordt de luchtstroom aan de longen geblokkeerd. Met de geblokkeerde luchtroute, kunnen de lucht van de neus en de mond niet de longen, en het persoonskielzog bereiken die omhoog vaak en voor lucht hijgen versperren.

Het ventilator is een machine die luchtdruk gebruikt die de handeling van ademhaling bij te staan door de longen wordt uitgevoerd. NIV bestaat uit de ventilatoreenheid zelf, één of ander buizenstelsel en een masker die u draagt om de luchtdruk toe te staan om het ademhalingssysteem in te gaan. NIV wordt uitgegeven wanneer de ademhalingsmislukking wordt gediagnostiseerd en uw medisch team gelooft dat u van uw ademhaling ondersteunend door een ventilator zou profiteren.

 

Voordeel

360° anti-achter het waterkamer van het stroomoctrooi die het water in de kamer kan verhinderen naar hoofdmachine te terugkeren wanneer het water onder het hoogste niveau is.

De unieke anti droge het branden technologie, wanneer de temperatuur hoger is dan de beperkende temperatuur, zal het apparaat automatisch ophouden verwarmend.

Ultra stil, is het geluidsniveau lager dan 30dB tijdens verrichting, die tot een comfortabel stil slaapmilieu voor patiënten leidt.

13 intelligente alarmmodules, met inbegrip van 13 abnormaal alarm en laag uitademvolumealarm, verzekeren de veiligheid van patiënten.

 

4~20cm H2O Bevochtigde Ademhalingsventilator voor Huisgebruik 0

 

 

Specificaties

 

 

Model CPAP A25
Wijze CPAP, Autocpap

Drukwaaier

(cmH2O)

4-20

COMF

drukhulp

1-3 niveaus
Bevochtiging 1-5 niveaus (113 aan 185°F/45 aan 85°C)
Hellingstijd 0 tot 45 min (van 5 minuten toename)

Gegevensopslag

capaciteit

>1 jaar, Micro- SD-geheugenkaart 4G

Afmetingen

(L x W x H)

24.5×16×10.5 cm
Gewicht 1,75 kg
Beteken geluidsniveau ≤28 dB

Contactgegevens
Ellen He

Telefoonnummer : +86 19976966601

WhatsApp : +8613808499142